Hoppa till sidans innehåll

Edvin & Ellen Smiths minnesfond 2015


På GO:s årsmöte ute på Tynninge tillkännagavs att moderföreningens ordförande Andreas Svennson och klubbens kassör Ronny Forslöf tilldelas ”Edvin och Ellen Smiths stipendium” 2015 för sitt fina arbete i och för IF Olympia.

Ronny som med sitt idoga arbete med klubbens hemsida fått så många fler att uppmärksamma klubbens nuvarande verksamheter. Sköter det mesta (ibland med hustrun och styrelseledamoten Marias stöd) av utåtriktade och organisatoriska klubbangelägenheter. Det Ronny inte känner till och/eller tar tag i gällande Pias verksamheter ”finnes ej på kartan”. Ronny är dessutom ungdomstränare och startar nu upp och jobbar vidare med våra 08:or. Ronny har engagerat sig i klubben sen 2008 och uttrycket ”dygnet har ju bara 24 timmar” stämmer väl in på allt fint jobb som han ständigt uträttar för och i klubbens anda. En värdigare stipendiat är svårt att hitta!

Andreas Svensson – vår moderförenings ordförande- spelade ett antal säsonger i Pias A-lagsfotboll innan styrelse- och ungdomstränarjobb tog vid. Andreas har tillsammans med sin Hanna (klubbens sekreterare) genomfört den äkta klassikern och det samtidigt som han både är vår ordförande, 07:ornas tränare/ledare och varit mitt uppe i sina (slut)studier på högskolan. Strongt så det förslår.
Andreas har ett vaket, engagerat och långsiktigt (påpekar han ofta själv!) synsätt på hur ungdomsarbete ska bedrivas. Har i flera år arbetat i nära samarbete med Ronny.

Både Ronny och Andreas är fina föredömen för våra ungdomar och vår förening IF Olympia!

 

Uppdaterad: 19 AUG 2017 12:22 Skribent: Ronny Forslöf
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IF Olympia Farsta
Farstaängsvägen 1
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info