Hoppa till sidans innehåll

StFF ungdomsfond


Ibland går inte ekonomin ihop och tyvärr tvingas många föräldrar p.ga sin ekonomi att inte ha råd att sitt barn få spela fotboll.

IF Olympia informerar om att det finns ekonomiska stöd ifrån Stockholms fotbollsförbund ungdomsfond att söka för att möjliggöra att sitt barn ska kunna spela fotboll IF Olympia.

Stockholms Fotbollförbund delar ut bidrag till enskilda barn och ungdomar upp till och med det år de fyller 18 år. Stockholms Fotbollförbunds styrka är att kunna dela ut bidraget nära barnet, vilket gör att hjälpen blir effektiv och anpassas till ungdomars och barnets behov.

Syftet med bidragen är att barn ska kunna dela gemenskapen med sina kamrater i fotbollsföreningen på fritiden, oavsett social situation. Exempel på beviljade ansökningar är träningsavgifter, träningskläder och övriga aktiviteter i fotbollsföreningen. Bidragen delas alltid ut med hänsyn till barnets bästa.

Fondens ändamål är

a) att lämna individuellt ekonomiskt stöd till barn och ungdomar som deltar i Stockholms Fotbollförbunds medlemsföreningars aktiviteter.

b) att bidraget lämnas ut till och med det år individen fyller 18 år.

c) att bidraget får högst vara 1 500 kronor per ansökan

Läs mer genom att ladda ner dessa två dokument

Föreskrifter Ungdomsfonden 2020.docx

Ansökan ungdomsfonden 2020.docx

Uppdaterad: 24 FEB 2020 08:11 Skribent: Ronny Forslöf
Epost: This is a mailto link

HUVUDPARTNERS


STÖD OSS

Vi sammarbetar med

 

räknare
räknare

Postadress:
IF Olympia Farsta
Farstaängsvägen 1
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info