Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning Pedagogiskt Ledarskap


Hej alla fantastiska ledare/tränare i IF Olympia!

Vi har den stora glädjen att inbjuda er till Föreläsning Pedagogiskt Ledarskap Föreläsare är Susanne Meckbach, doktor i idrottsvetenskap med inriktning mot ledarskap. Susanne disputerade 2016 med sin avhandling, Mästarcoacherna. Att bli, vara och utvecklas som tränare inom svensk elitfotboll, och har sedan dess föreläst och arbetat med olika forskningsprojekt om ledarskap inom svensk idrott. Idag är Susanne även verksam på Svenska Gymnastikförbundet, som ansvarig för att utveckla gymnastikens olika ledarskapsutbildningar.

Pedagogiskt Ledarskap (Föreläsning på tre timmar riktad till ledare och tränare)

Föreläsningen lyfter frågor om ledarskapets grundläggande principer, roller och utmaningar, samt hur ledare kan arbeta med sin egen kompetensutveckling genom ett självreflekterande arbetssätt. I övrigt fokuserar föreläsningen på det pedagogiska ledarskapet och hur ledare kan arbeta för att skapa goda relationer med spelare och medarbetare, samt en trygg, tydlig, säker och glädjerik lärandemiljö.

Utbildningen sker genom föreläsning och workshop där deltagarna kommer att få möjlighet att ställa frågor, fundera på egen hand och tillsammans med andra deltagare diskutera frågor som behandlas under varje tema.

• Ledarskapsfilosofi och ledarstil: Skapa medvetenhet om vilka värderingar ditt ledarskap vilar på, samt skillnaden mellan ledarskapsfilosofi och ledarstil.

• Utvecklande lärandemiljö: Skapa goda relationer och en trygg, tydlig, säker och glädjerik lärandemiljö, med fokus på individ och personlig utveckling istället för resultat.

• Reflekterande ledarskap: Hur du som ledare kan arbeta med din egen kompetensutveckling på ett självreflekterande arbetssätt.

Uppdaterad: 10 MAJ 2019 11:19 Skribent: Ronny Forslöf
Epost: This is a mailto link

text

HUVUDPARTNERS


STÖD OSS

Vi sammarbetar med

 

räknare
räknare

Postadress:
IF Olympia Farsta
Farstaängsvägen 1
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info