Hoppa till sidans innehåll

Coachande Föräldraskap

17 FEB 2018 17:09
Inbjudan till kursen Coachande Föräldraskap
  • Uppdaterad: 17 FEB 2018 18:07

Du kommer att få kunskap om aktuell forskning, ett coachande förhållningssätt och idrottens nya riktlinjer. Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan motivera ditt barn på bästa sätt.

NÄR: Onsdag 7 mars 2018, kl 18.00-20.00
VAR: I närområdet – kommer med kallelsen
ANMÄLAN: Klicka här

Vad handlar fotbollen egentligen om? Är det resultat eller prestation, vinna eller utvecklas? Och som förälder, är du uppfostrare eller coach?

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt.

Idrotten är en viktig del av livet för många barn och ungdomar. Närmare 90% av alla barn och ungdomar i Sverige är eller har varit med i en idrottsförening. Idrotten ger fysisk, psykisk, social och kulturell utveckling.

Men visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Välkomna!

Här kan du ladda ner informationen till din mobil/dator
Föräldrar i Stockholm Syd A.pdf

Skribent: Ronny Forslöf
Epost: This is a mailto link

text

HUVUDPARTNERS


STÖD OSS

Vi sammarbetar med

 

räknare
räknare

Postadress:
IF Olympia Farsta
Farstaängsvägen 1
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info