Hoppa till sidans innehåll

Du behövs som vuxen inom idrotten!

08 DEC 2018 08:16
I torsdags 6/12 var IF Olympia representerade av Göran & Ronny på föreläsningen "Du behövs som vuxen inom idrotten" för de som möter barn och ungdomar i rollen som ledare eller tränare inom idrotten.
  • Skapad: 08 DEC 2018 08:16

I torsdags 6/12 var IF Olympia representerade av Göran & Ronny   på föreläsningen
"Du behövs som vuxen inom idrotten" för de som möter barn och ungdomar i rollen som ledare eller tränare inom idrotten. Det var Stockholmsidrotten som arrangerade föreläsningen.

Föreläsningen hade sin utgångspunkt i boken "Du behövs som vuxen" och vill bidra med kunskap, mod och hopp om att alla vuxna kan vara med och bidra till utveckling för barn och unga.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Petter som var kvällens föreläsare var grym på att inspirera och gav oss många tips att ta med oss och dela med inom föreningen.

Petter Iwarsson är socialpedagog med vidareutbildning inom handledning, familjebehandling och barn- och ungdomspsykoterapi. Efter många år inom Bris stödverksamhet arbetar han nu som sakkunnig på Bris samt som skolkurator. Petter är författare till böckerna Samtal med barn och ungdomar, Samtal i skolan – en möjlighet till utveckling och Du behövs som vuxen.

Vi fick varsitt exemplar av boken ”Du behövs som vuxen”
Klicka här för att prov läsa boken
https://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789172059795/partner/smakprov

Bilder från kvällen

 

Skribent: Ronny Forslöf
Epost: This is a mailto link

HUVUDPARTNERS


STÖD OSS

Vi sammarbetar med

 

räknare
räknare

Postadress:
IF Olympia Farsta
Farstaängsvägen 1
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info